Doorgaan naar omschrijving

Over ons

Het Borduurcentrum is een ervaren borduurstudio gevestigd in Noord Nederland. Hier vindt u creatieve professionals met meer dan 10 jaar vakkennis in het machinaal vervaardigen van logo’s en teksten op vele textielsoorten. Wat ooit begon als een kleinschalig project, groeide al snel uit tot een heuse studio. De klantenkring werd zo groot dat het Borduur-centrum werd geboren. Vandaag de dag staan wij nog altijd even enthousiast klaar voor onze opdrachtgevers. Of dit nu particulieren zijn, de voetbalvereniging of bedrijven, het Borduur-centrum staat vol overgave tot uw beschikking. Het prachtige detail van borduren is zoveel mooier dan een plastic bedrukking. Behalve dat het veel langer meegaat en mooi blijft, straalt het ook een zekere luxe uit. Komt u gerust eens langs en maak een vrijblijvende afspraak met onze studio. Dan ziet u een professionele werkplaats waar een gemoderniseerde ambacht met passie wordt verricht.

 

Borduurstudio “Borduur-centrum.nl”

De borduurstudio het Borduur-centrum Noord Nederland is er voor iedere klant. Daar bedoelen wij mee dat wij ons net zo hard inzetten voor een paar tenues van de plaatselijke padvinderij, als voor alle wielrenners tijdens een groot evenement. Omdat de creatieve kant van het borduren op textiel ons blijft prikkelen, is iedere opdracht erg leuk.  Het werk wat onze borduurstudio verricht is allemaal exclusief maatwerk, want anders dan bij bedrukking, gaat het materiaal enorm lang mee. Een borduurwerk blijft erg mooi in de was en kan zelfs op hoge temperaturen gewassen worden. Het werk van de borduurstudio geeft uw kleding een prachtige uitstraling. Wist u dat het werk van het Borduur-centrum op bijna alle textielsoorten mogelijk is? Onze borduurstudio bedrukt  handdoeken, shawls, mutsen, slabbetjes, caps, jassen, overalls en zelfs paardendekens en sjabrakken behoren tot de mogelijkheden. Een borduring is een kleine, maar duurzame investering voor jaren.

Contact met de Borduurstudio “Borduur-centrum.nl”.

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op met de borduurstudio het Borduur-centrum. Wij zijn gevestigd in Noord Nederland, maar doordat wij net zoals u zijn meegegroeid met de technieken van vandaag de dag, is de afstand natuurlijk relatief. U kunt al uw wensen doormailen en wij sturen het resultaat natuurlijk kosteloos per pakketdienst door heel het land. Vindt u het wel prettig om ons eens face-to-face te ontmoeten? Geen enkel probleem, belt u gerust voor een afspraak!