Doorgaan naar omschrijving

Bedrijfskleding borduren

Wilt u textiel laten borduren of bedrukken? Maar weet u nog niet wat het beste is? Wij informeren u over de voor en nadelen van Borduren en Bedrukken. Eveneens vind u hier prijzen en wasvoorschriften. 

Borduren

Bij deze techniek wordt met behulp van naald en garen versieringen of letters genaaid op textiel. Borduren is bij uitstek geschikt voor hoog polige stoffen als badstof en fleece. Voor het borduren van een logo of afbeelding moet een borduurprogramma aangemaakt worden. Wilt u hier meer informatie over hebben neem dan even contact met ons op.

Eigenschappen:

Een borduring heeft een chique uitstraling en is erg duurzaam, bewerking is mogelijk voor zowel tekst als een logo. De kleding kan op hoge temperaturen gewassen worden zonder dat de bewerking beschadigt.

Prijzen

Wenst u meer informatie over prijzen of mogelijkheden. Neemt u dan gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden! Gegevens kunt u vinden in ons contactformulier.

Aanleveren van Logo's

Logo's aanleveren in EPS, PDF, CDR, of AI bestand. Drukklaar maken van logo's hangt af van het logo, maar start vanaf 10.00 euro. Prijzen zijn gebaseerd op bedrukking van één kleur, inclusief instelkosten.